✕ Stäng

Rynkbehandling hos tandläkaren? Ja faktiskt!

Nu erbjuder legitimerade tandläkare skönhetsbehandlingar. Här är fem anledningar till varför det är bättre.

Den allra vanligaste formen av rynkbehandling idag är injektion av Botox eller Dysport som innehåller botulinum toxin. Det aktiva ämnet är ett muskelavslappnande medel som låter huden över musklerna i till exempel pannan slätas ut. För djupare rynkor kan man använda sig av fillers som Stylage, den senaste patenterade hudfillern. Injektionen består av hyaluronsyra, ett ämne som tillfälligt fyller ut djupare veck och rynkor.

Nacka tandvårdsteam

Nacka tandvårdsteam

1) Professionell personal     På Nacka tandvårdsteam finns legitimerade tandläkare med lång erfarenhet av hälsa och sjukvård. Deras motto är att sätta dig som patient i fokus. Nacka tandvårdsteam erbjuder högkvalitativ tandvård med betoning på god service.

Tandläkare Mona Johansson

Tandläkare Mona Johansson

2) Utbildade i injektionsbehandling    Personalen på Nacka tandvårdsteam vidareutbildar sig ständigt. Mona Johansson är tandläkare vid Nacka tandvårdsteam som nu utbildat sig inom injektionsbehandlingar på Inject Academy. Mona tog sin tandläkarexamen på Karolinska Institutet i Stockholm i 2005 och har sedan dess arbetat som tandläkare i både Sverige och England. Hon har ett särskilt intresse för estetik och skönhet och tycker tandvård och skönhet är en naturlig kombination.

3) Enkel och snabb behandling    Behandlingen tar endast 45 minuter och kräver ingen bedövning. Oftast känns injektionen inte mer än ett kraftigare myggbett. Läs mer om behandlingarna här.

4) Kombinera ditt tandläkarbesök med skönhetsbehandling    På Nacka tandvårdsteam kan du få traditionell och kirurgisk tandvård inklusive implantat. Dessutom kan du ta en extra stund för en önskad skönhetsbehandling.

5) Förmånliga priser    Just nu har Nacka tandvårdsteam ett exklusivt erbjudande med 300 kronor rabatt till dig som vill få en rynkbehandling.Dessutom ingår konstnadsfri konsultation i detta erbjudande.

Unna dig en rynkbehandling nu när våren är här!

-fyll i dina uppgifter för att utnyttja rabatten på 300kr eller
ring 08-509 231 45

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande

Dagens Hälsa

Senast från Healthcare Media